Не тільки родичі та друзі, а й зовсім незнайомі люди прийшли до пологового відділення Житомирської центральної міської лікарні №1, щоб привітати з народженням третьої дитини дружину військовослужбовця Ольгу Фурман. А головне — підтримати її в складний для неї час. Адже з чоловіком востаннє спілкувалася 22 травня. У бою під Рубіжним він був поранений. На машину, якою везли до лікарні, напали бойовики: у списках захоплених у полон, що надійшли від них, значиться і Олександр Фурман. Але де зараз він, ніхто не знає.

Малюку вирішили дати ім’я Максим — батько мріяв, що в нього буде син і зватимуть його саме так. У селі Зороків Черняхівського району підростають ще дві маленькі донечки — 4-літня Марина і півторарічна Саша.

Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ольга Григор’єва та заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк вручили жінці засоби гігієни, продуктові набори, дитячий одяг. З подарунками для мами і немовляти прийшли до пологового відділення і волонтери.

— Ми вирішили привітати, підтримати Ольгу, щоб вона знала, що не одна, — сказала дружина військового Ірина Коцюба.

Житомир.

Житомиряни вітають Ольгу Фурман та маленького Максимка (він на руках у дідуся).

Фото Катерини ТАРАНОВСЬКОЇ.