ДОНЕЦЬК

Порушено кримінальну справу

«Голос України» повідомляв про хуліганський напад на громадську приймальню народного депутата Олександра Клименка в Червоноармійську Донецької області. Подаємо точку зору працівників управління внутрішніх справ.

— Громадська приймальня народного депутата Олександра Клименка міститься в окремо розташованій будівлі, де є також і магазин, — розповів «Голосові України» виконувач обов’язків начальника міськвідділу міліції Андрій Єпур. — Справді, на будинку з боку офісу з’явилися написи, головним чином вони стосувалися міського голови Андрія Ляшенка.

Щоправда, невідомі, які робили написи, зіпсували плакат партії, розташований перед входом до приймальні. Слідчо-оперативна група виїхала одразу ж після повідомлення. Порушено кримінальну справу за статтею 296, частина 1, — хуліганські дії невідомих осіб. Будинок, де розташована приймальня депутата, входить до маршруту патрулювання, яке здійснюється до першої години ночі.

Припускаємо, що невідомі побували біля об’єкта вже після того, як завершилося патрулювання. На прохання народного депутата ми наблизили наряди патрулів до його приймальні.

Ліна КУЩ.

Крим

Депутат-експлуататор

Прокурор Криму порушив кримінальну справу проти одного з депутатів Коктебельської селищної ради за грубе порушення законодавства про працю.

З’ясувалося, що депутат селищної ради і приватний підприємець в одній особі вважав зайвим укладати трудові договори зі своїми працівниками. Тож вони були позбавлені права зарахування пропрацьованого часу в трудовий стаж, права на пенсійне забезпечення і соціальне страхування. Слідство триває.

Віктор ХОМЕНКО.