У нашій державі щорічно витрачаються сотні мільйонів гривень для утримання і задоволення потреб чиновників різного рівня. І це в той час, коли людям похилого віку та інвалідам жебрацької пенсії не вистачає навіть на хліб. Тому нам здається, що настав час покласти край вакханалії і скасувати чиновницькі пільги та привілеї.
Підприємства, готелі, розкішні дачі, зайвий і надмірно дорогий службовий транспорт, закордонні меблі за астрономічні суми, особиста охорона, броньовані «Мерседеси», літаки — все це сьогодні належить їм. А найстрашніше те, що апетити на пільги і привілеї зростають.
Тим часом у двадцяти мільйонів громадян України лежать вдома ощадні, державні облігації та інші цінні папери на загальну суму 240 мільярдів карбованців. Та ось тільки скористатися чесно заробленими грошима люди не можуть.
Тому нам здається, що в урядових структурах потрібна молода, свіжа, творча, конструктивна думка та порядна високопатріотична енергія, здатна впровадити і зреалізувати новаторські методи державного управління. В Україні немає дефіциту кадрів, а є потужний резерв патріотично налаштованих молодих людей з вищою освітою, з високим професійним рівнем, які можуть заповнити місця державного апарату на всіх ділянках державотворення.
Ветерани братства національного відродження України: Марія СКАСКІВ, Зиновій МИХАЛЬСЬКИЙ, Валентина КИПИБІДА — всього 10 підписів.
Львів.