Дочекалися


Святослав Піскун, Генпрокурор України:

— Більше в нас корупції в Україні немає. Немає в нас корупції в Кабміні, немає корупції в міністерстві, немає корупції в МВС, немає корупції в прокуратурі, немає корупції в СБУ, у нас у Податковій уже немає корупції. Корупція залишилася тільки в сільських радах... Я всіх вас вітаю.
Від чергового:
— А от і ні — тепер у нас офіційними корупціонерами вважаються громадяни, котрі обіймають посаду двірника і кондуктора на транспорті. От із цим успіхом я і вітаю нашого Генпрокурора.


Локшина земна


Нестор Шуфрич, народний депутат:
— Я впевнений, те, що пропонує Ющенко, сьогодні зробити не можна. Але він людям обіцяв манну небесну відразу, як тільки прийде. Тож нехай він тепер цю манну і шукає. Це вже не наше питання.
Від чергового:
— Облиште, манна небесна — це вже в минулому! Зосталися лише бакалійні спогади. Одна тільки локшина — ані зерна, ані манки.


Віч-на-віч


Михайло Добкін, народний депутат:

— Тепер у нас з’явилася можливість в лице говорити владі все, що думаємо. І я сказав, що не буду голосувати за неї, і вона це слухає (Ю. Тимошенко. — Черг.). Раніше неможливо було говорити прем’єру, що «за» не голосуватимеш!
Від чергового:
— Вам пощастило! Бо кажуть, що після зустрічі тет-а-тет з колишнім прем’єром не кожне лице залишалося офіційним.


Як треба!


Микола Гапочка, народний депутат:
— Тільки Тимошенко зможе зробити щось в уряді Ющенка. Вона повикручує руки-ноги, але зробить, як треба.
Від чергового:
— І як чуйна й добра жінка — дасть усім допомогу у зв’язку з інвалідністю.