Буйвіл у рік Півня

Як випливає із східного календаря, Новий 2005 рік, який настає з 9 лютого, буде роком Півня. Зазвичай всі роки Півня, що приходять через 12 років, відзначаються зміцненням порядку, організованості і дисципліни у країні у всіх сферах життя. 

Із східної географічної астрології відомо, що Україні відповідає місячний знак Буйвола (Бика), що належить до так званого трикутника духовного споріднення (ТДС), який називається «Мислителі», куди належать і такі знаки, як Змія і Півень. Усі «Мислителі» наділені здатністю спокійно все класифікувати, аналізувати і відрізняти правду від брехні. Вони здатні переконати або навіть перехитрити опонентів за допомогою своєї холоднокровності і незламної сили волі. Найчастіше вони приймають рішення, керуючись розумом, а не почуттями.

Тож спрогнозуємо особливості України-Буйвола у 2005 році — році суворого Півня.

1. Україна стане упевненішою у своїй значущості й економічній можливості для задоволення мінімальних потреб її народу.

2. З’являться нові економічні і дипломатичні відносини з іншими країнами і народами. У рік Півня посилиться надійність і життєздатність у діловому партнерстві. 

3. Уміючи цінувати час і гроші, Україна-Буйвіл у рік Півня має неоціненну можливість не тільки упорядкувати фінансову й інвестиційну політику, а й укласти низку великих фінансових угод і всередині, і поза країною.

4. Хоча Україну-Буйвола деякі країни світу і вважають впертою, проте авторитетні світові організації в рік Півня можуть досить охоче довірити їй надто почесне, керівне крісло. Цінуючи цю довіру, Україна загалом виправдає надії, бо  має прозорливу відповідальність, мудру і розважливу зовнішню політику.

5. Чесна, працьовита і віддана обов’язку Україна-Буйвіл воліє зав’язувати контакти на засадах спільних інтересів і взаємної поваги; не дозволить емоціям або зовнішнім обставинам впливати на прийняття будь-яких рішень. Завдяки своїй стійкості і рішучості, які посилюються в рік Півня, наша країна успішно завершить будь-яке своє починання, що народилося в рік Мавпи — 2004 року.

6. Не особливо довіряючи іншим, Україна-Буйвіл завжди намагатиметься створити імідж сильної й упевненої в собі держави, котра особливо не бідує і не потребує чиєїсь допомоги чи співчуття. Таке становище достатньо яскраво відчуватиметься в рік гордого Півня.

7. Найвірнішого, найвідданішого і надійнішого союзника, ніж Україна, важко буде знайти в рік Півня. 

8. На жаль, Буйволові властиві деякі недоліки, приміром, недооцінювання важливості компромісів, і це відчуватиметься в рік дисциплінованого Півня. 

9. Україна-Буйвіл з величезним ентузіазмом, енергією і цілеспрямованістю візьметься за важку роботу, а зростаючі несприятливі обставини тільки мобілізують її сили.