Напевно, кожному з нас дарували те, чого нам ніколи більше не хотілося б отримати. Єдиний плюс: ця річ запам’яталася. Але, на жаль, як найнепотрібніша. Отже, наше запитання: який найнепотрібніший подарунок ви отримували?
Наталя, 38 років, перукар-стиліст:
— За 15 років подружнього життя мені чоловік дарував усе: парфуми з нудотним ароматом, які мені не подобаються, лаки та помади, що мені не до лиця. Останнім часом він узяв моду дарувати різне кухонне начиння. Добре, коли б новий холодильник. Однак окрім каструльок, сковорідок і супермодних наборів ножів, я нічого не отримувала. А найбільше мене вразив комплект нижньої білизни. Уявіть: відкриваю я коробку, а там шикарна дорога білизна. Тільки нижня його частина на розмір менша, а верхня — на добрих два більша...
Олексій, 32 роки, бізнесмен:
— Не люблю, коли мені дарують шкарпетки, майки і піжами. Не оціню також квіти (а часом траплялося й таке) і запонки. Із краватками та сорочками жінка теж може не вгадати. А що найбільше не подобається, так це різні милі, з погляду дружини, сувенірчики: порцелянові статуетки, вишукані підсвічники та інший глиняний дріб’язок.
Настя, 13 років, школярка:
— Найчастіше мені батьки дарують або іграшки, або шкільне приладдя. А мені завжди хотілося отримати або велосипед, або магнітофон. Ще мрію про маленький телевізор у своїй кімнаті. Не знаю, що знайду під ялинкою цього року, але минулого вони подарували набір юного художника. Малювати я вмію, проте не люблю...
Ігор, 19 років, студент:
— Набридає, коли дарують книжки, енциклопедії, словники. Адже все необхідне я можу сам купити чи взяти в бібліотеці. А смішно було, коли на минулий Новий рік рідний дядько подарував мені конструктор, на якому було написано: «Дітям від 3 до 7 років».