У  Житомирській обласній дитячій лікарні проведено акцію милосердя «Разом до життя». Організував її персонал онкогематологічного центру.
23-річна Лілія приїхала з Одещини. Здобула освіту, вийшла заміж, має маленьку доньку. Одне слово, нормальне людське життя. А десять років тому був страшний діагноз — лейкемія. З допомогою медиків подолала недугу. Як і інший учасник зустрічі — третьокласник. Він теж тепер веселий і здоровий, любить футбол. У стаціонарі йому довелося лікуватися більше восьми місяців.
Медики організували цю акцію для того, щоб переконати батьків і дітей: ніколи не варто втрачати надію на одужання. Тим більше що й медицина не стоїть на місці. Лікарі пам’ятають часи, коли вдавалося повернути до повноцінного життя лише кожного п’ятого чи шостого з тих, у кого було онкологічне захворювання кровотворної системи. Тепер цей показник зріс до 80 відсотків. А світовий медичний стандарт такий: якщо після лікування хвороба більше п’яти років не проявляється, значить, організм її подолав.