Про семирічного Артемка Мамренка в Іванівці тепер кажуть: «У сорочці народився!». Випадок справді унікальний. Граючись, хлопчик заліз на височенне дерево, але не втримався там і впав на електролінію з напругою... 10 тисяч вольт. Зачепився за дріт, на щастя, тільки рукою.
Щасливою обставиною було й те, що неподалік у своєму гаражі порався біля автомобіля заступник голови Іванівської районної ради Олексій Мазур. Він першим і почув крик хлопчика. Не роздумуючи й миті про ймовірний ризик, Олексій Іванович схопив довгу палицю, що саме була під рукою, і кинувся рятувати дитину. Підоспіла на допомогу й Ольга Мазур. На «швидкій» Ольга Іванівна супроводжувала хлопчика до Центральної районної лікарні. Там його обстежили лікарі, зафіксувавши опіки 2—3-го ступенів поверхні руки, надали необхідну медичну допомогу.
Через три дні Артемка виписали на амбулаторне медлікування. Жвавий, непосидючий хлопчина воліє гратися на свіжому повітрі. Тільки якнайдалі обходить оте дерево та з острахом поглядає на дроти лінії електропередачі.
 
Іванівка 
Одеської області.