З учорашнього дня поновлено роботу столичного ринку «Троєщинський», де 20 серпня, як повідомляв «ГУ», пролунали вибухи. Так вирішила постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міськдержадміністрації. Однак керівництво ринку має вжити заходів для усунення виявлених недоліків.
Коли вчора в обід автор цих рядків завітав на ринок, продавці, попри постійні заклики адміністрації через гучномовці, свій товар ще не розкладали — зібравшися купками, чекали вістей від Київміськдержадміністрації, біля стін якої їхні колеги проводили пікетування.
Агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Центр громадських зв’язків ГУ МВС України в місті Києві інформує про п’ятьох травмованих (під час перекриття руху на троєщинських вулицях 25 серпня) пікетувальників, трьом з яких медичну допомогу надали на місці, а двох доправили до лікарні. Також повідомляється про порушення Деснянським райуправлінням міліції кримінальної справи за ст. 279 Кримінального кодексу України «Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства».