Обставини або люди можуть підштовхнути вас до непередбачуваних дій. Головне — не приймайте остаточних рішень, експериментуйте. Сприятливий час для обговорення перспективних планів.
ОВЕН. Можете зробити необхідні кроки для налагодження дружніх стосунків з колегами. Співробітники високо оцінять ваші професійні здібності. Це сприятиме вашому просуванню до мети. Сконцентруйтеся на вирішенні питань, пов’язаних із сімейним бізнесом та поліпшенням подружніх стосунків.
ТІЛЕЦЬ. Цього тижня будете здатні вирішити чимало поточних проблем, пов’язаних з домівкою і сім’єю. Спілкування з новими людьми розширить дружні зв’язки, допоможе знайти симпатії і підтримку. Вас очікують важливі новини, контакти або знайомства.
БЛИЗНЮКИ. Період сприятливий для розв’язання багатьох домашніх «паперових» проблем. Ймовірно, вдало вирішиться важливе фінансове питання. Можете активізувати пошук перспектив, що в майбутньому дасть можливість змінити на краще матеріальне становище.
РАК. Корисними можуть бути заплановані зустрічі, поїздки, знайомства чи початок навчання. Підписані документи або угоди в перспективі розширять ваші можливості. Скористайтеся нагодою, щоб сформувати нові та зміцнити старі зв’язки, завдяки яким ви зможете значно поліпшити свою репутацію.
ЛЕВ. На початку тижня на вас чекають непередбачувані фінансові проблеми. У цей час краще не афішувати свою діяльність. Водночас можете отримати прибуток або приховану підтримку від впливової людини. Період сприятливий для самоти, накопичення фізичних і духовних сил.
ДІВА. Використайте цей тиждень для осмислення поточних планів. Цілком можете розраховувати на обіцяну допомогу від друзів або покровителів. Спілкуйтеся з новими людьми, знайдете симпатії і підтримку. Ймовірно, вас залучатимуть до різних світських заходів і розваг.
ТЕРЕЗИ. Цей час сприятливий для інтелектуальної діяльності або для проведення наукових досліджень. Ви можете знайти таємних покровителів. Активною громадською діяльністю краще не займатися. Використайте цей тиждень для переговорів і зустрічей.
СКОРПІОН. Цей період допоможе зміцнити і розширити зв’язки із закордоном. Завдяки підтримці друзів ваші задуми здійсняться. Якщо очікуєте рішення суду за вашою справою, то цього тижня можете отримати задовільну відповідь. Ймовірно, знайдете покровителів, отримаєте їхню підтримку і схвалення.
СТРІЛЕЦЬ. Тиждень успішний для справ, пов’язаних з грошима. Ви можете поставити перед собою нові перспективні завдання у професійній діяльності. В декого з’явиться можливість почати самостійне життя. Обговоріть з начальством або батьками свої фінансові проблеми, вони підкажуть вам вдале рішення.
КОЗЕРІГ. Можете отримати довгоочікувані відомості здалеку. З’явиться можливість інтелектуальних контактів: навчання, стажування, лекції, наукові доповіді, участь у спільних розробках. Будь-яка перспективна співпраця допоможе встановити нові партнерські стосунки, а для когось — подружні.
ВОДОЛІЙ. Ваш творчий підхід до виконання звичайних домашніх або службових обов’язків принесе моральне та матеріальне задоволення. Можливо, доведеться поєднати кілька посад і розширити фронт робіт. Якщо очікуєте зручного моменту, щоб узяти гроші в кредит, робіть це тепер.
РИБИ. Скористайтеся цим періодом для поновлення і зміцнення потрібних партнерських відносин. Багато хто знову шукатиме привід для зустрічей з вами. Хто перебуває у шлюбі, може зробити чимало для поліпшення своїх подружніх взаємин. А якщо ви самотні, ймовірне романтичне знайомство. Воно може стати тривалим і приємним.