Цей тиждень буде насичений подіями, і успіх залежатиме від вашої оперативності й кмітливості. Дехто відчує величезний приплив сил. Використайте його для вирішення складних і трудомістких завдань. Сприятливий час для розв’язання фінансових проблем і налагодження взаємовідносин. До вас повертатимуться ваші або чужі незавершені справи, документи чи інформація.
ОВЕН. Цього тижня займіться будинком або розв’язанням проблем батьків. Ваше сімейне майно або кількість членів сім’ї може збільшитися. Легко впораєтеся з домашніми обов’язками, із задоволенням зустрінете гостей. Організуйте подорож, пов’язану з роботою або відпочинком.
ТЕЛЕЦЬ. Вам варто спрямувати свої зусилля на розв’язання глобальних питань, наприклад, для придбання сучасної техніки або засобів пересування, — це розширить ваші можливості. Такий ефект дадуть усілякі поїздки, контакти і знайомства. Проявіть ініціативу й активність у розв’язанні домашніх та сімейних проблем, займіться конкретними питаннями будівництва і поліпшення інтер’єру будинку.
БЛИЗНЮКИ. Пишатиметеся своїми ідеями, планами і цими днями знайдете людей, яким вони будуть до душі. Для когось ви станете в нагоді, але здебільшого вибір залишатиметься за вами. Можете чимало отримати завдяки праці й набутому досвіду, знайдете собі впливового покровителя або дуже вигідну роботу.
РАК. Цього тижня зросте ваша активність і рішучість у досягненні багатства й поліпшенні матеріального становища. Для цього треба взяти на себе роль лідера. Вам щаститиме, будете упевнені в собі і, як ніхто інший, привертатимете до себе увагу. Виявіть заповзятливість у справах, які можуть відкрити нові матеріальні перспективи.
ЛЕВ. Зросте ваша впевненість у собі й сила волі. Амбіції і професійні якості підштовхнуть вас до дій. Якщо виявите активність або очолите важливу справу, досягнете успіху. Якщо у вас була втрата, то цього тижня отримаєте компенсацію й утіху.
ДІВА. Цей тиждень ознаменується несподіваним поворотом у вашому житті й принесе велику радість. Ви запам’ятаєте його як один із найкращих і найнезвичайніших. Може кардинально змінитися ваше оточення. Опинитеся в такому місці або колективі, куди мріяли потрапити і де на вас чекає сюрприз. Вас можуть висунути, запропонують бути організатором або керівником колективної справи, при цьому ваше лідерство матиме закулісний характер.
ТЕРЕЗИ. Можете посісти дуже високе становище порівняно з оточуючими вас людьми — такий ривок ще не скоро вдасться повторити. Якщо скористаєтеся наданим вам шансом, ваше соціальне становище значно поліпшиться. Використайте свою привабливість і шарм для встановлення дружніх стосунків з енергійними і цікавими людьми.
СКОРПІОН. Вдалий період для переговорів з керівниками або іншими впливовими людьми. Використайте цей час для початку нової кар’єри або реорганізації старого бізнесу. Можете зацікавитися грошовими спекуляціями і політикою. Для багатьох цей час сприятливий для розв’язання юридичних питань.
СТРІЛЕЦЬ. Скориставшися допомогою когось із членів сім’ї, можете досягти своєї мети, вигідно вирішити питання оренди, розділу спірного майна або об’єднання фінансів. Криза, пов’язана з боргами, вирішиться. Будьте вдячні всім, хто підтримав вас у важку хвилину, і за можливості надайте їм допомогу. Можете вирушити у подорож.
КОЗЕРІГ. Вас можуть залучити до вирішення питань, пов’язаних з об’єднанням фінансів, анулюванням старих умов (договорів) і створенням нових. Займіться фінансовим забезпеченням своїх дітей, їх освітою або їх фінансовими справами. Можете внести зміни в подружнє життя, наповнити його новим змістом.
ВОДОЛІЙ. Ваші громадські зв’язки, юридична діяльність і, можливо, посередницькі справи матимуть велике значення для вашого бізнесу. Вигідними можуть виявитися контакти з іноземцями. У вас буде багато роботи, що обіцяє високий заробіток. Цього тижня відчуєте приплив сил, завдяки чому зможете вирішити чимало складних і вагомих питань.
РИБИ. Цього тижня зможете проявити особистий авторитет, контролюючи діяльність інших людей. Завдяки цьому просунетеся по службі й отримаєте визнання. Можливо, ви зважитеся на шлюб, отримаєте вигідну пропозицію. Сильні почуття, які оволодіють вами, можуть вплинути на ваше подальше життя.