Ще в школі збирала рецепти здорової кухні. Нині в мене своя сім’я, і я намагаюся годувати домашніх не тільки смачними, а й корисними стравами.
Одна з моїх улюблених страв — картопляна запіканка. Вона швидко готується і може прикрасити будь-який стіл. Для цієї страви необхідно: 0,5 кг картоплі, 300 г зеленої цибулі,  5 ст. л. соняшникової олії, 200 г сметани, панірувальні сухарі, сіль.
У підсоленій воді відварити картоплю і потовкти її, як на пюре. Потім дрібно порізати зелену цибулю. Картопляну масу викласти товстим рівним шаром на змазаний олією й посипаний панірувальними сухарями лист, зверху рівномірно по всій поверхні висипати подрібнену зелень. Усе це залити трохи підсоленою сметаною і запекти в духовці.
Полтава.