Питаннячко

Невже так важко знайти якогось бомжа, щоб він нарешті відповів за весь цей бардак?!
Смачного!
Не можна сказати, що про народ Берега Рябкової Кістки, який у своїй більшості живе в злиднях, ніхто не дбає. Ціла армія високопоставлених піклувальників постійно його підгодовує. Міфами про небувале економічне зростання.
Усе — для вас
Увага! Кожен передплатник газети «Прес-кур’єр» отримає в подарунок спеціальні пластикові підпорки, щоб ваші вушка не обвисали під вагою локшини.
Припливли
У Березі Рябкової Кістки демократія перемогла остаточно і безповоротно. Вже навіть невиправні оптимісти визнали, що це — капець!
Європейським шляхом
Десять років тому Берег Рябкової Кістки був усього-на-всього великою морською державою, зате сьогодні він — величезна сухопутна колонія.
Самородок
Весь Голлівуд на вухах! Маловідомий, малописьменний та страшенно бездарний сценарист із Берега Рябкової Кістки Анатоль Цибуля відхопив гонорар у 950 мільйонів доларів. Отримав він його за вказівкою пахана за сценарій чергової виборчої кампанії.
Гарантовано Конституцією
За успішне сумісництво двох посад, депутата й міністра, А. Сидорчук отримав від вождя ще й третій портфель — президента фінансово-юридичного фонду «На сторожі Конституції».
До відома шпигунів
Армії в Березі Рябкової Кістки нема, але при бажанні із самих лише генералів тут можна легко створити дві армії.
Обережно: двозначність!
Ситуація з цінами в Березі Рябкової Кістки неоднозначна. Бо в телевізорі вони знижуються, а на цінниках ростуть.
Справу закрито
Усю відповідальність за пограбування народу взяв на себе безробітний А. Сидорчук, звернувшись із відповідною заявою до правоохоронних органів. Якби Сидорчук не помер просто в кабінеті слідчого від туберкульозу, він би зараз це офіційно підтвердив.
Порушень не зареєстровано
Найвищі посадовці законів ніколи не порушують. Тому що для них ніяких законів просто не існує.
Заява
Прошу прийняти мене до партії влади. Урочисто обіцяю плювати на все та всіх, підтримувати вождя, своєчасно відстьобувати відсотки.
Пам’ять на віки
У селищі Кизяківка розпочато будівництво грандіозного монумента-пам’ятника Невідомому Олігархові. Незабаром кожен кизяківець зможе покласти до його підніжжя живі квіти — на знак вдячності за все.
Характеристика
Шакал. Коли треба, може бути папугою, свинею, хамелеоном.
Олександр ПЕРЛЮК.