Тиждень сприятливий для підписання довгострокових договорів і для отримання важливих документів. Ви зможете отримати користь із своєї обізнаності.
ОВЕН. Цього тижня у вас з’являться невідкладні домашні справи. Перестановка чи невеликі зміни в домі можуть підняти вам настрій і створять комфорт і порядок. Серйозні справи потребуватимуть серйозного підходу. Корисно скласти список справ, які треба виконати, і визначити їхні пріоритети. Постарайтеся відвідати батьків, спілкування з ними буде корисним. Хороший час для того, щоб придбати щось для дому.
ТЕЛЕЦЬ. Наступний тиждень дасть вам можливість бути розсудливими, виявити гнучкість свого розуму. Ви швидко схоплюватимете і міркуватимете, будете винахідливі в розмовах і контактах. Наявну інформацію, а також свої знання ви зможете систематизувати. Цими днями ймовірні поїздки і багато знайомств, які виявляться корисними. Знайдіть час помовчати, використайте це як профілактику від захворювань органів дихання.
БЛИЗНЮКИ. У вас цього тижня буде потреба здійснити безліч різних покупок, підійдіть до цього по-діловому і практично. Можуть з’явитися хороші ідеї та плани щодо розв’язання фінансових питань. Імовірні швидкі заробітки або прибутки, пов’язані з інформацією. Навіть найщедріші люди у цей період починають вести облік доходів і витрат, виявляють обережність, планують витрати, розумно вкладають кошти, що згодом приносять вигоду. Багато хто у цей час сідає на дієту, опановує методики очищення організму, у деяких є можливість схуднути.
РАК. Цими днями ви будете жваві і балакучі. Виявіть допитливість і логічність у думках, будьте налаштовані на контакти, зустрічі та телефонні розмови. Під сильним впливом нової інформації у вас може відбутися переоцінка цінностей, з’явиться впевненість, наполегливість і твердість у своїх намірах.
ЛЕВ. Вас потягне на таємні роздуми або справи. Це хороший період для збору потрібної, але конфіденційної інформації, для встановлення таємних зв’язків, а для когось і для окультної практики. Використайте ці дні для того, щоб побути і попрацювати на самоті. Зараз найкращий час для того, щоб дещо скоротити спілкування із зовнішнім світом, віддалитися від мирської суєти.
ДІВА. Довіртеся собі і змініть щось у своїх поглядах. На цьому тижні сприятливий час для обміну досвідом, ідеями, планами, думками. У вас можуть з’явитися нові хороші друзі, близькі по духу. Використайте ці дні для того, щоб впорядкувати свої плани і проекти. Слід усе ретельно продумати і розкласти по поличках. У цей час можуть встановитися серйозні, ділові зв’язки з людьми, які старші за вас, чи з’явитися солідні, надійні друзі.
ТЕРЕЗИ. У вас з’являться реальні можливості для здійснення своїх планів і реалізації власних ідей. Якщо в минулому ви наполегливо і довго працювали, то в ці дні можете отримати професійне визнання, особливо якщо ваша професія пов’язана з обміном інформацією. Будьте товариськими, у вас можуть з’явитися хороші знайомства і зв’язки.
СКОРПІОН. Цього тижня у вас буде час для релігійного та ідеологічного навчання або спілкування, для самоосвіти у будь-якій галузі, виявиться практичний підхід до наук, інтерес до філософії. Якщо ви планували поїздку, то тепер можна вирушати. Не нехтуйте спілкуванням, особливо з іноземцями або з людьми іншої віри або поглядів. Ці стосунки будуть тривалі і корисні.
СТРІЛЕЦЬ. У вас можливе загострення стосунків з партнерами або чоловіком (дружиною). Виявіть терпіння, витримку і поблажливість. Це дасть можливість укріпити ваші стосунки. Добре, якщо зрозумієте, що зараз всі ваші контакти проходять випробування на міцність, і все непотрібне відмирає. Тому не чіпляйтеся за те, що вам вже не треба, звільніть місце для нового.
КОЗЕРІГ. Цими днями ваша суспільна діяльність пожвавиться і стане цікавішою. Будьте товариськими, прагніть контактів, громадських виступів, ретельно зважуйте свої слова. Нові зв’язки з групами або громадськими організаціями будуть тривалі і вигідні. Використайте ці дні для створення і зміцнення потрібних зв’язків, укладання вигідних договорів і контрактів.
ВОДОЛІЙ. Тепер усі ваші думки будуть про роботу або здоров’я, або про те й інше водночас. На роботі, можливо, доведеться суміщати кілька функцій чи доведеться взяти на себе досить складні зобов’язання, чи просто буде багато роботи. Намагайтеся бути практичніші, обмірковуйте свої дії, тоді у вас не буде непотрібних контактів на роботі, телефонних розмов чи купи документів і ділових паперів, які слід розібрати.
РИБИ. Якщо ви ще не зібралися у відпустку, то хоча б продумайте де, коли і як ви маєте намір відпочивати. У вас може з’явитися інтерес до всіх видів відпочинку і розваг, що має хоч якийсь пізнавальний нюанс. Цими днями активно відвідуйте театр, кіно, спортивні змагання. Зараз вам самим хочеться грати, влаштуйте домашнє шоу, розважтеся самі і розважте своїх близьких. Може відбутися романтичне знайомство з людиною старшою за віком.