У Березі Рябкової Кістки є Конституція, є її вождь — гарант, та є правлячий режим, котрий цю Конституцію постійно порушує.
Мафія безсмертна
Бюджет Рябкової Кістки постійно виконується за всіма статтями на 100 відсотків. А повинен виконуватися мінімум на 700 відсотків, адже ще 7 таких бюджетів обертається в тіні.
Пливемо!
У Нью-Кизяках знову вийшли з ладу очисні споруди, і все місто залило фекаліями. Причина аварії банальна: з телевізорів на опозицію вилилося стільки бруду, що очисні споруди не витримали.
Не вистачає нулів
Добробут маразмадорців зростає мов на дріжджах. Наприклад, якщо раніше капітали керівників мафіозних кланів рахувалися на мільйони, то тепер — на мільярди.
Дочекалися
Нарешті ліквідовано заборгованість із зарплати у приватному сільгосппідприємстві «Модерн-кизяк». Розрахувались із людьми натурою: з одними — цінними паперами, котрими за потреби можна розтопити піч, з другими — банановими шкуринками самовивозом з Африки.
У дусі часу
Оскільки в Банановому Маразмадорі не те що банани, а й узагалі нічого не росте, прийнято рішення про перейменування республіки на Стабільно Позитивний Маразмадор.