Найкращий час для того, щоб змінити свою думку і скоригувати поточні плани. Хто не виявить гнучкості, пошкодує. Якщо ви наполягатимете на застарілій думці, тоді, ймовірно, на вас тиснутимуть. Можете поступитися і домовитися.
ОВЕН. Можливо, доведеться вирушити у дорогу або, навпаки, відкласти поїздку, через що плани зміняться, і ви залишитеся незадоволені. Можуть ускладнитися стосунки з родичами або сусідами. Намагайтеся не впадати у крайнощі та філософськи дивитися на те, що відбувається. Можете не розрахувати свої сили і взяти на себе обов’язки або зобов’язання, які перевищують ваші можливості. Це може призвести до боргів. 
ТЕЛЕЦЬ. Можете напружитися і вирішити свої фінансові проблеми. Найнеприємніше — це віддати борг або сплатити податки. Але ви відчуєте велике полегшення, якщо зробите це добровільно, а не чекатимете неприємностей. У вас з’явиться нагода щось придбати для дому, щоб прикрасити його і поліпшити інтер’єр. Хтось із задоволенням візьметься за оформлення своєї присадибної ділянки. На вас чекає багато «грошових» і «ганчіркових» розмов. 
БЛИЗНЮКИ. У вас можуть зіпсуватися стосунки з чоловіком (дружиною) або партнером по бізнесу. Ваші бажання або фінансові витрати можуть викликати в них роздратування і призвести до сварок. Але за допомогою вашого красномовства зможете все залагодити. На вас чекають цікаві зустрічі та поїздки. Проблемою буде багатослів’я — своєю надмірною балакучістю ви можете нашкодити собі. 
РАК. Якщо ви піддастеся своєму бажанню сховатися або втекти від проблем, які треба було давно розв’язати, то лише погіршите своє становище. Це може негативно позначитися на вашому здоров’ї. Якщо ви себе не шкодуватимете, то станете господарем становища. Використайте цей час для вирішення питань, пов’язаних із банками, пошуком фінансової підтримки. Цей тиждень принесе вам багато переживань. 
ЛЕВ. Можуть виникнути труднощі у взаєминах із дітьми або коханими, з одного боку, і друзями — з другого. Намагайтеся не доводити свої стосунки до конфлікту. Ви нині у чудовій формі, справляєте на оточення гарне враження. Використайте цей час для створення сприятливого іміджу. На цьому тижні шукатимете шляхи поліпшення свого фінансового становища. 
ДІВА. Вам доведеться обговорювати й вирішувати питання, пов’язані з кар’єрою і родиною. Ваша зацікавленість і прагнення досягти успіхів на роботі потребує більшої свободи від домашніх обов’язків. А це може стати причиною конфлікту між вами і вашою родиною. Вам комфортно буде на самоті. Організуйте у вихідні виїзд на природу, щоб відпочити і набратися сил. Усі ваші думки і розмови будуть про професійну сферу, кар’єру, а також поточні цілі. 
ТЕРЕЗИ. Можливо, у вас виникне необхідність відмовитися від співробітництва з деякими іноземними партнерами або з тими, хто далеко. Через проблему, що виникла, можливо, доведеться відкласти заплановану поїздку. Допомогти вирішити цю проблему можуть однодумці, покровителі. Нині добрий час для відпочинку і відпустки. Можете на цьому тижні обговорити свої перспективи, зокрема пов’язані із закордоном. 
СКОРПІОН. Ваше невдоволення може з’явитися через розподіл спільних доходів. Ви думатимете, що з вами вчинили несправедливо. Як відреагувати на це, вирішіть самі, але майте на увазі: навіть найменша некоректність у розмові може призвести до конфлікту. 
СТРІЛЕЦЬ. Ви активно обговорюватимете питання взаємовідносин із партнерами або дружиною (чоловіком). Ви несвідомо чинитимете на них тиск, і вони з усіх сил опиратимуться. Постарайтеся бути поступливіші і делікатні. Можливо, доведеться вести надмірно активне листування, обмінюватися думками з товаришами, компаньйонами або чоловіком. 
КОЗЕРІГ. Протягом цього тижня може постати необхідність перерозподілити службові обов’язки між вами і вашими колегами або підлеглими. Не кваптеся приймати рішення. У вас буде велика кількість службових і не лише службових розмов, вас стомлюватиме їх безглуздість. 
ВОДОЛІЙ. Обговорення з друзями вашого особистого життя може спричинити сварку. Краще не розповідайте усі подробиці або не ображайтеся на їхні зауваження. Приділіть більше часу світським заходам. Використовуйте це для поліпшення стосунків із партнерами і протилежною статтю. Ви цілковито захопитеся своїми почуттями. Причиною переживань можуть бути ваші стосунки з дітьми або коханим (коханою). 
РИБИ. У вас може з’явитися чергова проблема, пов’язана з вирішенням сімейних майнових питань. Це може стати причиною конфлікту між вами і батьками. Так само є ймовірність тиску з боку начальства. Не чекайте, коли воно викличе вас «на килим». Ліпше самі будьте ініціатором розмови, і зможете торкнутися питання про поліпшення умов роботи або збільшення оплати праці.