Ні, чужої слави курінному не потрібно! Оцей заголовок не просто заголовок до замітки, а один з варіантів Володимира Пузанова до гуморного фото. Просто і зі смаком! На всі 8 %! Але про цього пожирача конкурсних балів поговоримо трохи пізніше. Зараз же, для апетиту, «поласуємо» бувальщиною Олексія Коробейника.
Розповісти її надихнула «продовольча» тематика наших веселих змагань.
Отже... Року 1962-го чи 1963-го приїхали в Архангельськ, столицю деревообробної та паперової промисловості СРСР, знамениті українські актори-гумористи Юрій Тимошенко та Юхим Березін — Тарапунька і Штепсель. Актори в ті часи жили бідно, перед концертами обідали в номері готелю, часто-густо навіть самі собі щось варили чи пекли.
Пішли й наші улюбленці публіки до продовольчої лавки.
— Нам полкило вермишели, — звернувся до продавщиці Штепсель.
Та зважила.
— Загорніть, будь ласка, — по-українськи ввічливо звернувся Тарапунька.
Дівчина розвела руками.
— Юра, нагнись, что-то скажу! — Штепсель до Тарапуньки.
Тарапунька нагнувся.
Штепсель миттю зірвав з нього солом’яного бриля:
— Давай сюда.
Продавщиця незворушно зсипала вермішель у бриль. Актори так само незворушно пішли з магазину, несучи дорогоцінний продукт у брилі.
А ввечері в обласному театрі драми цю картинку обіграли і видали в зал. А там — увесь керівний цвіт області, концерт уперше з Архангельська транслювали на всю Росію.
Другого дня в кожен, навіть маленький сільський магазин завезли з архангельських паперових комбінатів по великому рулону обгорткового паперу... А невдовзі перший секретар Архангельського обкому партії, який напередодні зробив ура-доповідь про успіхи області на Політбюро ЦК КПРС, застрелився. Та це вже, мабуть, інша історія.
Робимо висновок: сміх, як і алкогольне морозиво, — це вбивча сила! Цієї ж думки дотримується постійний учасник конкурсу Василь Момотюк. За що і отримує свої кровні 3  бали. Загалом же пан Василь досміявся вже до 16! А ось його варіант:
...І треба було оце ще одну порцію брати?!. Але Микола ж: давай за «Шахтар», давай за «Шахтар»...
А як вам оце:
Заморозки в голові бувають не тільки в травні...
За «заморозки» Раїса Тимошейко з Рівненщини отримує свою першу п’ятірку!
Тепер уже дійшла черга і до нашого лідера фотоперегонів Володимира Пузанова. Він, як завше, виявився на гуморній висоті. Принаймні дві його «примочки» варті десяти балів:
Це морозиво із молока з-під тих самих літаючих корів, у яких життя більше!
Для тих щасливчиків, хто не дивиться «ящик» і не відає, що таке реклама, пан Володимир пропонує мрію росіянина:
Збулась нарешті мрія росіянина: тепер горілку можна не тільки пити, але нею ж і закушувати...
Курінний нагадує, що у Володимира Пузанова вже 40 балів. І тим, хто збирається наздоганяти лідера, він дає шанс: помізкувати над іще одним кумедним знімком. Свої варіанти надсилайте в «Курінь» із позначкою «Собаче життя». На переможців конкурсу чекають не менш кумедні, але цінні призи.