Тиждень сприятливий для впровадження нових, сучасних ідей, методів і технологій. Чудовий період для групової та громадської діяльності. Плани і проекти, розпочаті в цей час, успішно завершаться.
ОВЕН. У вас буде багато роботи, яка обіцяє високий заробіток. У роботі або побуті можете благополучно уникнути зайвих проблем і мати вигоду, якщо не побоїтеся взяти на себе відповідальність. Завдяки тому, що цього тижня відчуєте приплив сил, зможете вирішити чимало складних питань. Не поспішайте витрачати зароблені гроші на задоволення, можете залишитися ні з чим. 
ТЕЛЕЦЬ. Використайте цей тиждень для активного спілкування, навчання, поїздок і участі в громадських заходах. Це може принести успіх і користь. Можете розширити коло спілкування: ймовірні незвичайні знайомства або зустрічі з оригінальними людьми. Серед цих людей знайдете однодумців. Заплануйте з друзями на вихідні щось особливе. Скористайтеся моментом і заявіть про себе або дайте рекламу. 
БЛИЗНЮКИ. Раніше здобуті вами знання, навички чи просто цікава інформація несподівано виявляться корисними чи навіть вирішальними в досягненні наміченої вами мети. Можете використати свою майстерність, щоб обзавестися новими зв’язками і знайомствами. На вас чекає успіх або визнання ваших досягнень начальством чи вашими батьками. Можлива винагорода. Цього тижня займатиметеся домашніми справами або розв’язанням проблем ваших батьків. 
РАК. Цього тижня можете довести до логічного кінця задумані вами наприкінці травня проекти, поїздки, пов’язані з іноземцями, або зрушити з мертвої точки питання правосуддя. Не бійтеся прямо висловлювати свої думки і погляди іншим людям, вони їм здаватимуться незвичайними і оригінальними, що спричинить підвищений інтерес до вас.
ЛЕВ. Для когось можете стати солідним надбанням, але здебільшого вибір буде за вами. Зможете зібрати плоди своїх минулих зусиль: отримаєте великі гроші, вам гарантовано успіх в комерції і великих придбаннях. Можете чимало отримати завдяки праці й набутому досвіду. Знайдете собі гарного покровителя і вигідну роботу. Несподіваний успіх може принести конфіденційна діяльність.
ДІВА. Спілкування з однодумцями або контакти з громадськістю можуть підвищити ваш рейтинг серед інших. Протягом цього тижня можете активізувати пошук партнерів для спільного бізнесу: спілкуйтеся, знайомтеся. Нині сприятливий час для спільних проектів, об’єднання зусиль для досягнення загальної мети. Організуйте спільний відпочинок з друзями або чоловіком чи дружиною. Цього тижня вам поталанить. 
ТЕРЕЗИ. Розв’язання поточних питань або складання планів на найближче майбутнє сприятливо провести в товаристві начальства, яке може запропонувати нестандартний підхід до розподілу службових обов’язків. Не дивуйтеся, якщо почуєте власні пропозиції, висловлені вами наприкінці квітня. Будьте вдячні за будь-яку допомогу і підтримку. Знайдете надійного покровителя. Якщо у вас була втрата, то цього тижня отримаєте компенсацію й утіху в тому або іншому вигляді. 
СКОРПІОН. Щоб ваш бізнес став ще популярнішим і поширенішим, можете цього тижня розпочати рекламну кампанію, влаштувати виставку або презентацію своєї продукції. Якщо ви збиралися в туристичну подорож, то в цей період сприятливо вирушити в дорогу. Для дітей можете організувати окремий відпочинок. На декого з вас чекає романтичне знайомство з іноземцем. 
СТРІЛЕЦЬ. Можете посісти дуже високе становище. Такий ривок ще нескоро вдасться повторити. Цей тиждень — найкращий для того, щоб поліпшити свої справи, отримати гідну посаду, оплату або взагалі поміняти роботу. Можете отримати визнання в своєму колі. Якщо скористаєтеся наданим вам шансом, то ваше соціальне становище значно поліпшиться. 
КОЗЕРІГ. Для вас цього тижня важливо отримати професійну консультацію з актуальних питань. Не поспішайте приймати остаточне рішення, не отримавши рекомендацій. Саме сприятливий час збирати необхідну інформацію навіть від людей, що мають діаметрально протилежну думку. Крім того, можете зміцнити свої зв’язки і обзавестися новими. З’явиться нагода опинитися далеко і, можливо, за кордоном. 
ВОДОЛІЙ. Треба дуже добре продумати послідовність ваших дій для виконання поточних службових, а також домашніх обов’язків. Чим ретельніше сплануєте роботу, тим більшого успіху досягнете. Якщо траплятимуться нові знайомства, будьте відкриті, не бійтеся обговорювати свої цінності, тоді вони можуть трансформуватися в тривалу дружбу.
РИБИ. Люди або несподівані обставини, в які потрапите, можуть відкрити у вас щось незвичайне. Пам’ятайте, що почуття гумору рятує від роздратування. У вас буде можливість поїхати у відпустку в приємному товаристві або можете вирушити у романтичну подорож. Внесіть зміни у ваше подружнє життя, наповніть його новим змістом. Якщо маєте намір створити сім’ю, можете розраховувати на щасливий шлюб.