На АНТК ім. О. К. Антонова тривають роботи із встановлення крила на перший Ан-148
Антоновці стикують консольні частини крила з центропланом, якого вже встановлено на фюзеляжі літака. Проводять також відпрацювання численних систем Ан-148, зокрема, системи електропостачання літака й іншого бортового обладнання.
Консольні частини крила першого льотного екземпляра регіонального реактивного пасажирського літака Ан-148 доставлено з Харкова до Києва на борту важкого транспортного літака Ан-22 «Антей». Складання крила виконано на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві (ХДАВП). Харківські літакобудівники закінчили всі складальні роботи і монтаж систем усередині кесонів, герметизацію паливних баків і перевірку їх на герметичність.
Всі елементи механізації крила, а також пілони для навішування маршових двигунів виготовлено Воронезьким акціонерним літакобудівним товариством (ВАЛТ) і буде передано на АНТК ім. О. К. Антонова для монтажу на крило.
Злагоджена робота АНТК ім. О. К. Антонова, ВАЛТ, ХДАВП, КиДАЗ «Авіант» та інших підприємств, що беруть участь у будівництві головної партії Ан-148, забезпечує розвиток програми відповідно до намічених планів.
Прес-служба АНТК ім. О. К. Антонова.