Використайте цей тиждень для того, щоб побачити нові перспективи. Вони можуть внести у ваше життя несподіванки, доведеться вибирати.
Овен. Сприятливий час для навчання або отримання потрібних навичок. Ефективні всілякі поїздки, контакти і знайомства. Намагайтеся, щоб про вас дізналося якомога більше людей. Вдалий час для придбання транспортних засобів. Можливо, потрібно буде приділити увагу вашим батькам. 
Телець. У цей період ви зможете зібрати плоди своїх минулих зусиль: отримаєте великі гроші, будете успішні в комерції і великих купівлях. Можете багато отримати завдяки своїй праці й набутому досвіду. У ліпшому разі знайдете самому собі пристойного покровителя і дуже вигідну роботу. 
БлизнЮКИ. На початку тижня ви матимете цілковитий успіх, будете впевнені в собі й навіть щасливі. Як ніхто інший, ви будете здатні привертати до себе увагу. Використайте цей період для представлення себе, для реклами своєї справи, для різних починань або демонстрації своїх можливостей.
Рак. Будьте вдячні за будь-яку безвідплатну допомогу і підтримку, будь-якій отриманій пільзі та знижці. Можливо, отримаєте надійного покровителя. Ви здатні потрібними словами або компромісом нейтралізувати можливий конфлікт між партнерами і начальством або батьками і вашою половиною.
Лев. Для вас цей тиждень принесе зміни в житті та велику радість. У вас може кардинально змінитися оточення. Ви можете опинитися в такому місці або колективі, куди мріяли потрапити. Вас можуть висунути, запропонують взяти участь у громадській діяльності. Ви можете зайнятися відновленням і аналізом свого минулого.
ДІва. Ви можете посісти дуже високе становище порівняно з вашим оточенням. Такий ривок ще не скоро вдасться повторити. Цей тиждень кращий для того, щоб поліпшити свої справи, отримати гідну посаду, оплату або взагалі поміняти роботу, а для когось одружитися. Ви можете витратити чимало коштів і фізичних сил, щоб принести задоволення своїм дітям або коханій людині.
Терези. Ви матимете можливість опинитися далеко і, можливо, за кордоном. Для багатьох цей час сприятливий для перспективного поліпшення освіти або у розв’язанні юридичних питань. Якщо ви відчуваєте за собою щиру правоту, то можете перемогти і отримати фінансову компенсацію.
СкорпІон. Можете вигідно вирішити питання винаймання або здавання квартири. Якщо ви переймалися питаннями спадщини, то присвятіть цьому нинішній тиждень. Криза, пов’язана з боргами, вирішиться. У цей період можна поліпшити романтичні та інтимні стосунки. 
СтрІлець. Ви можете внести зміни у ваше подружнє життя, наповнити його новим змістом. Для молодого шлюбного союзу настануть приємні дні. Якщо ви маєте намір створити сім’ю, то можете зробити хорошу партію і розраховувати на щасливий шлюб. Якщо ви вільні, то маєте шанс зустріти свого майбутнього обранця. 
КозерІг. У вас буде можливість значно поліпшити умови праці і вдома, і на роботі, якщо придбаєте сучасну техніку або нові меблі. Якщо хтось планував оздоровитися, то початок тижня дуже сприятливий для лікування в санаторії. А хтось може придбати домашнього улюбленця. Якщо ви чекаєте на допомогу від чоловіка (дружини), то ви її не отримаєте, через це може виникнути конфлікт. 
ВодолІй. Вам буде таланити: можете виграти. Скористайтеся моментом, заявіть про себе або дайте рекламу. Якщо вами оволодіють сильні почуття, то вони будуть здатні вплинути на вашу зовнішність, ви можете скористатися і щось змінити у своєму іміджі.
Риби. Цього тижня ви займатиметеся домом або розв’язанням проблем ваших батьків. Ваше сімейне майно або кількість членів сім’ї може збільшитися. Ви легко впораєтеся з домашніми обов’язками і з задоволенням зустрінете гостей.