Михайло Чечетов, глава Фонду держмайна (про приватизацію прибуткового підприємства «Криворіжсталь»):
— Мені принесли от-такенну папку документів. Повністю протоколи по всіх цехах. Висновок один: ні в якому разі ми не хочемо бачити іноземців. Ми тільки за те, щоб на це унікальне підприємство зайшов національний інвестор. Я можу сказати, що багатьом політикам треба вчитися в народу. Народ — кладезь мудрості! Тим, хто витає в хмарах, треба спуститися і послухати, що каже народ. Народ не помиляється.
Від чергового:
Спробували спуститися і ми, і от що почули: до нас, до народу, по мудрість, Чечетов посилає інших, а сам, по гроші, ходить до Пінчука...
Сонячний удар, як рецепт
«Аргументы и факты»:
— Оригінальну ідею висловив напередодні початку курортного сезону міністр курортів і туризму Криму Олександр Таряник. Він запропонував віддати Росії в оренду на 99 років весь Південний берег від Алушти до Судака. За ідеєю міністра, нафтові магнати та їхні компанії вкладуть гроші в інфраструктуру півострова, а це — найкращий рецепт порятунку вмираючих здравниць ПБК.
Від чергового:
...Й у всіх врятованих від умирання здравницях ПБК перед входом поставити бронзові монументи міністра Таряника. На весь зріст! Щоб його, як рецепт, кожний відпочивальник бачив!
А щастя-бо поруч
Інна Богословська, колишній голова Держкомпідприємництва:
— Щасливий той, хто не пам’ятає імені президента.
Від чергового:
Пані Богословська, така забудькуватість небезпечна. Тому що після 31 жовтня ми можемо не згадати, це новий президент чи старий...
І вас вилікують
Суддя Орджонікідзевського місцевого суду Запоріжжя п. Воробйова:
— ...Пікети «Нашої України» становлять загрозу здоров’ю запоріжців через зростання міжнародного тероризму.
Від чергового:
Більше того: місцеві медики готові підтвердити, що такі судові вердикти надзвичайно корисні для психічного здоров’я запорожців.