Не можна сказати, що спорту в Банановому Маразмадорі нема зовсім. Адже в кожному регіоні постійно проводяться негласні чемпіонати з холуйства та окозамилювання.
Крок назустріч
Триває реформа освіти Бананового Маразмадору. Тепер кожному другому випускникові вузу одночасно з дипломом видається довідка, що підтверджує його статус безробітного. Тим самим випускника позбавляють майбутньої бюрократичної тяганини.
Змагаються мільярдери
Триває чемпіонат Бананового Маразмадору з футболу. Очолює турнірну таблицю команда олігарха Сидорчука, на другому місці команда Товстобрюха, замикає трійку лідерів власність авторитета Цибулі.
Ще одна позитивна тенденція
У Березі Рябкової Кістки сьогодні спостерігається позитивна тенденція до зниження негативної тенденції постійного тиражування байок про позитивні тенденції.
Справжня головоломка
Знайди тисячу відмінностей між програмою нардепа та його реальними справами — і тобі за це проломлять голову.
Дем-факт
Демократія в Банановому Маразмадорі є, просто вона там під контролем узурпатора.
Назло ворогам
Злі язики стверджують, що в космонавтиці Берег Рябкової Кістки — нуль без палички. Щоб спростувати цю думку, в республіці підняли ціни на все до астрономічних висот.
Бізнес-ревю
У Банановому Маразмадорі сьогодні найприбутковішими є два види бізнесу. Перший: скупка зерна та вивезення його за кордон. Другий: закупівля зерна за кордоном та завезення його до Вітчизни. Слід зазначити, що обидва види патронує одна людина.