Київська Алея зірок (біля Міжнародного центру культури і мистецтв) поповнилася новими пам’ятними знаками. До семи зірок, закладених у попередні роки, — Василеві Зінкевичу, Євгенії Мірошниченко, Софії Ротару, Богдану Ступці, Яну Табачнику і спортсменам Ларисі Латиніній та Сергію Бубці — додалися ще три: Йосипу Кобзону, Аді Роговцевій і Олегу Блохіну.
Лауреатами Національної премії «Зірка України» стали гімнастка Лілія Підкопаєва та співачка Ніна Матвієнко (їх зірки буде закладено 2005 року). Відтепер пам’ятні знаки будуть мармуровими, оскільки були випадки, коли особливо зацікавлені перевіряли на міцність скло на «золотих» зірках.
— Перше своє звання — заслужена артистка України — я отримала в двадцять три роки. Після цього в моєму житті було багато різних звань і почесних нагород, але кожну я сприймала, наче востаннє, — сказала розчулена Ада Роговцева.
Акція, як мовиться, пройшла на рівні: були і персональні лімузини для кожного переможця, і супровід байкер-групи, і марш юних барабанщиць, і Президентський оркестр, і килимова доріжка... Нагороджених вітали Ніна Матвієнко і Валентина Степова, Тетяна Недєльська і Ян Табачник, дует «Світязь» і група «Екс-президенти», Лері Вінн і дует Анісімових, Надія Крутова-Шестак і Василь Зінкевич.
На знімку: володарі Національної премії «Зірка України» Йосип Кобзон, Ада Роговцева та Олег Блохін.