Тиждень буде сповнений переживань, емоційних прикрощів та розчарування. Якщо ви не зможете поступитися, то це призведе до ускладнення стосунків із близькими людьми. Випливуть старі нерозв’язані проблеми.
ОВЕН. На цьому тижні вашими проблемами можуть стати взаємини з родичами, братами, сестрами або сусідами. Можливо, вам доведеться вирушити в дорогу або, навпаки, поїздка відкладеться, через що будете невдоволені. Можливі збої під час передачі та отримання інформації, проблеми з транспортними засобами. Намагайтеся не впадати в крайнощі і дивитися філософськи на те, що відбувається.
ТЕЛЕЦЬ. Ви можете напружитися й вирішити фінансові проблеми. Найбільш неприємне — віддати борг або виплатити податки. Але ви відчуєте велике полегшення, якщо зробите це добровільно. Деякі з вас можуть переживати сильне внутрішнє незадоволення, і якщо захочете в цьому когось звинуватити, то вибухне скандал. Краще шукайте причину в своєму ставленні до себе.
БЛИЗНЯТА. Можуть загостритися стосунки з чоловіком або партнером з бізнесу. Від вашої поведінки залежить, як подолати це напруження. Краще на цьому тижні будьте скромні в своїх бажаннях й нікого не провокуйте на конфлікт.
РАК. Якщо захочете сховатися або уникнути проблем, які треба було давно розв’язати, більше погіршите своє становище. Найнеприємніше, що може погіршитися здоров’я. Щоб запобігти цьому, своєчасно почніть розв’язувати проблеми. Якщо ви не будете себе жаліти, то станете господарем становища.
ЛЕВ. Труднощі можуть виникнути у стосунках з дітьми або коханими з одного боку та друзями — з другого. Ваші надмірні витрати на друзів або розваги можуть викликати у них ревнощі. Постарайтеся не доводити свої стосунки до конфлікту.
ДІВА. Ваша зацікавленість у виконанні службових обов’язків може призвести до ігнорування своїх домашніх справ, що може спричинити конфлікт між вами та вашою сім’єю. Якщо ж ви самотні, то зверніть увагу, що вдома накопичилося стільки невідкладних справ, які треба терміново вирішувати, можливо, навіть за рахунок роботи.
ТЕРЕЗИ. Можливо ускладнення стосунків з деякими з партнерів. Можуть виникнути проблеми з поїздками, ситуація може скластися так, що ваші плани буде порушено. Для вас важливо зрозуміти, чому обставини склалися таким чином.
СКОРПІОН. Розподіл спільних прибутків призведе до вашого невдоволення, будете думати, що з вами вчинили несправедливо. Як відреагувати на це, вирішуєте самі, але навіть найменша некоректність у розмові може призвести до конфлікту. Проблеми виникатимуть в інтимних стосунках.
СТРІЛЕЦЬ. Можливо, ваш чоловік витратить на себе грошей більше, ніж передбачалося, і ви захочете це з’ясувати — майте на увазі, що все може закінчитися серйозним конфліктом. Якщо внутрішнє роздратування буде велике, то ймовірність сварок з оточуючими вас людьми зростає; щоб зняти його, можна зайнятися фізичною роботою, вправами або просто прибиранням.
КОЗЕРІГ. Вас може дратувати і вимушене неробство, і перевантаження на роботі та вдома. На роботі постарайтеся не посилювати конфлікт зі співробітниками.
ВОДОЛІЙ. Відчуття незадоволення може призвести до невдоволення всім і вся, або ви розпочнете потурати своїм слабкостям і задоволенням, що в кінцевому підсумку тільки спустошить ваш гаманець. Крім того, ви можете поставити в ніякове становище своїх друзів і коханих. Вони можуть посваритися, звинувачуючи одне одного в тому, що погано впливають на вас.
РИБИ. Будете розриватися між домівкою і роботою. Якщо ви займаєтеся придбанням або продажем нерухомості, то вас можуть поставити перед необхідністю швидко вирішувати — так чи ні. Але якщо не готові, то краще не кваптеся, навіть, якщо на вас чинитимуть тиск.