Михайло Корнієнко, перший заступник міністра МВС (коментуючи дії правоохоронних органів під час скандальних виборів у Мукачевому):
— Міліція робила все, що їй притаманне.
Від чергового:
— Повністю ця генеральська формула має звучати так: коли виборці голосують, як притаманно нормальним людям, влада сприймає це, як притаманно саме нашій владі. То що залишається робити нашій міліції?
З п’ятої точки
Іван Різак, голова Закарпатської облдержадміністрації:
— Якщо окремі політики, подібні до Ющенка, ставлять очевидні речі з ніг на голову, вустами своїх нардепів поширюють абсолютну брехню і при цьому успішно провокують парламент на прийняття абсурдних рішень, то саме це і є найбільш реальна загроза для майбутнього нашої держави.
Від чергового:
— Якщо дивитися на очевидні речі — вибори в Мукачевому — саме з тієї точки, з якої дивиться пан Різак, то стає видно, звідки ростуть ноги на Закарпатті — з Голови...
Він і в Африці прем’єр
Ганна Герман, прес-секретар прем’єр-міністра:
— І коли я, дві з половиною години поспілкувавшись із прем’єром, вийшла від нього, то подумала, чорт, він, як Африка...
Від чергового:
— А коли ми послухали вас на прес-конференції, то дві з половиною години приходили до тями, а потім подумали, боже, вона, наче з Бананового Маразмадору...
 Як не по столу, так по лобі
Анатолій Кінах, колишній прем’єр-міністр України:
— Методом удару кулаком по столу питання про єдиного кандидата не вирішується.
Від чергового:
— Віднині воно в нас вирішуватиметься методом удару кулака по лобі! І це, як стверджує новий прес-секретар В. Януковича, «... для мільйонів українських хлопців, які не знають, що їм робити, приклад того, як у цьому житті виживати».