Цей тиждень сприятливий для впровадження нових, сучасних ідей, методів і технологій. Чудовий час для колективної і громадської діяльності.
ОВЕН. Велике задоволення ви можете отримати, опинившись удома на самоті. Використайте цей час для того, щоб зібратися з думками і прийняти важливе рішення, що стосується вашої сім’ї або місця проживання. Несподівано може виникнути щось таке, що від вас намагалися приховати. Але якщо ви самі хочете щось приховати, то будьте уважні й обережні, ваша таємниця може розкритися.
ТЕЛЕЦЬ. Використайте цей тиждень для активного спілкування, навчання, поїздок і участі в громадських заходах — це може принести успіх і користь. Ви розширите коло спілкування: це можуть бути цікаві знайомства або зустрічі з оригінальними людьми. Серед цих людей ви знайдете однодумців.
БЛИЗНЮКИ. Раніше нагромаджені вами знання, навички або просто цікава інформація несподівано виявляться корисними або навіть вирішальними в досягненні поставленої вами мети. Ви можете використати свою майстерність, завести нові зв’язки і знайомства. На вас очікує успіх або визнання досягнень начальством, батьками.
РАК. Цього тижня ви можете виявити активність, ініціативу і розпочати нові справи. Намагайтеся діяти оригінально і нестандартно, тоді на вас очікує успіх. Можливі поїздки за кордон або ділові зустрічі з іноземцями. Не бійтеся прямо висловлювати свої думки і погляди іншим людям, вони можуть видатися їм незвичайними, що викличе підвищений інтерес до вас.
ЛЕВ. Ви можете цього тижня вирішити питання інвестування, страхування або проблеми спільних прибутків. Тільки не варто діяти прямо, краще скористатися натяками або діяти приховано. Ви можете несподівано дізнатись про чиюсь таємницю або про те, що від вас ретельно приховували.
ДІВА. Спілкування з однодумцями або контакти з громадськістю можуть підвищити ваш рейтинг. Протягом цього тижня ви можете активізувати пошук партнерів для спільного бізнесу: спілкуйтеся, знайомтеся. Нині сприятливий час для спільних проектів, об’єднання зусиль для досягнення спільної мети. Організуйте відпочинок з друзями.
ТЕРЕЗИ. Розв’язувати поточні питання або складати плани на найближче майбутнє добре було б з безпосереднім начальством. Воно може запропонувати нестандартний підхід до розподілу службових обов’язків. У вихідні дні приділіть увагу батькам —це спілкування принесе вам задоволення.
СКОРПІОН. Щоб ваш бізнес став ще популярнішим, ви можете цього тижня почати рекламну кампанію, влаштувати виставку або презентацію. Якщо ви збиралися в туристичну подорож, то найкраще це зробити цього тижня. Для дітей можете організувати відпочинок або розваги. Деяких з вас очікує романтичне знайомство з іноземцем.
СТРІЛЕЦЬ. Якщо вам необхідні гроші для будівництва або капітального ремонту, то протягом цього тижня ви зможете їх отримати. Можете також позитивно розв’язати питання, пов’язані зі спадщиною, податками, страхуванням або поверненням позичених грошей. Якщо хтось з ваших батьків потребує оперативного лікування, ви можете допомогти його організувати.
КОЗЕРІГ. Для вас важливо отримати професійну консультацію з актуальних питань. Не поспішайте приймати остаточне рішення, не отримавши рекомендацій. Нині сприятливий час збирати необхідну інформацію навіть від людей, які мають діаметрально протилежні думки. Крім того, ви можете зміцнити свої зв’язки.
ВОДОЛІЙ. Вам треба дуже добре продумати послідовність ваших дій для розв’язання поточних службових і домашніх справ. Чим ретельніше ви сплануєте роботу, тим більшого успіху доб’єтеся. Якщо у вас виникнуть нові знайомства, то будьте відкритими і вони трансформуються в тривалу дружбу.
РИБИ. Люди або несподівані обставини, в які ви потрапите, можуть відкрити у вас щось незвичайне. Пам’ятайте, що почуття гумору рятує від дурниць і роздратування. У вас буде можливість поїхати у відпустку в приємному товаристві або відправитися в романтичну подорож.