Смішно

У Банановому Маразмадорі намітилась позитивна тенденція зниження рівня зростання макроекономічних показників, що на людській мові означає: країна криміналізована настільки, що про наведення елементарного порядку навіть говорити не доводиться. Тому доводиться говорити туманно та незрозуміло, щоб не дуже сміялися люди.
Закон і право
У Конституції Бананового Маразмадору про права шакалів не згадується ані словечка. Одначе це аніскільки не заважає хижакам цієї республіки користуватися своїми правами на всі сто! І жоден з баранців на права шакалів чомусь ще жодного разу не плюнув.
Є золото!
Чемпіоном Бананового Маразмадору з футболу стала команда олігарха Сидорчука. Гравці отримали золоті медалі, а судді, що посприяли цьому успіху — золоті злитки.
Уже чи ще?
Ніяк не вдається протверезіти К. Фікусюку. Вранці він, якщо ще не випив — значить, уже п’яний, вдень, якщо ще не додав — значить, уже нема куди, а увечері, якщо ще тримається на ногах — ще не вечір.
Літературне життя
Закінчив роботу над новим романом ветеран письменницького цеху Б. Цибульченко. Тепер відпочинок — принизливе повзання на колінах перед багатенькими спонсорами з воланнями про допомогу у виданні книги.
Адмінреформа
У Банановому Маразмадорі чудово розуміють, що все вирішують кадри. Тому тут періодично змінюють віслюків на цапів, цапів на баранів, а баранів на віслюків.
Ще один позитив
Значно виріс культурний та загальноосвітній рівень державних спецслужбовців Бананового Маразмадору. Тепер вони посилають усіх не до біса чи ще куди далі, а до самої Європи!
Пухом...
Демократію, парламентаризм, свободу слова Бананового Маразмадору провели до Європи. В останню путь...