Приємно
Постійно турбуються про своїх співвітчизників олігархи Бананового Маразмадору. От і нещодавно вони передали десяток автомашин для перевезення ветеранів, інвалідів, дітей. І незважаючи на те, що ці автомобілі — сміттєвози, які вже давно відслужили свій термін, і практично не підлягають ремонту, —все одно приємно!
Радість польоту
Семимильними кроками йде до Європи Банановий Маразмадор. Найбільш вірнопіддані політологи стверджують навіть, що він не йде, а летить. І багато хто погоджується з тим, що він  справді летить. Правда, не до Європи, а у провалля.
Герої капіталізму
Удвічі зросла продуктивність праці відповідальних працівників Кизяківської облдержадміністрації. Контрольні заміри показали, що саме вдвічі зросла швидкість перекладання папірців зі столу на стіл, ефективність плювання у стелю, динамічність загрібання хабарів та результативність вітфутболювання громадян.
Світлі голови
Просту, одначе надзвичайно ефективну схему відмивання грошей винайшла група академіків Кизяківського університету. За що їм і було присвоєно почесне звання «Заслужений раціоналізатор».
Сенсація
У політичних ігрищах на кубок пахана трапилася сенсація. Володар кубка минулого року — команда адмінресурсу — вже у першому турі зазнала нищівної поразки від угруповання молодого кримінального авторитета О. Кривульки.
Закон управління персоналом
Від кадрових перестановок у владних кабінетах кількість віслюків на керівних посадах не змінюється.