«Комсомольская правда»:

— В Одесі розпочалася широкомасштабна акція з установлення іменних світлофорів. Суть акції — будь-яка фізична або юридична особа може виступити як спонсор з установлення світлофора. Ім’я спонсора увічнять на спеціальній меморіальній табличці, прикріпленій поруч із триоким регулювальником.
Від чергового:
— А я пропоную одеситам піти далі й слідом за персональними світлофорами запропонувати 170 тисячам автолюбителів на продаж й іменні жезли. У вартість смугастого предмета має входити тверде даішне правило: «Зупиняти учасника дорожнього руху міста Одеси дозволяється лише його приватизованим жезлом».
Не хочете жезла?! Тоді просто купіть собі персонального співробітника ДАІ.
Хто зверху, а хто й знизу
Віктор Янукович, Прем’єр-міністр України:
...Міністерства не повинні бути зверху (по відношенню до регіонів. — Черг.), а повинні бути як партнери...
Від чергового:
— У такому разі, Вікторе Федоровичу, всім нашим столоначальникам, окрім обов’язкового національного атрибуту — портрета президента, слід долучати ще й «Камасутру».
А стимулювати вектор не пробували?
Віктор Черномирдін, посол Росії в Україні:
— Ось те, що Україна хоче саме цей вектор і так його перпендикулярно ставить, їх часом, дійсно, ніхто не розуміє, та й в Україні не всі розуміють. Що саме на Захід, коли ж багато є хорошого на Сході...
Від чергового:
— І тепер цей вектор лежить у черевній площині без зачаття й чекає свого чи то західного кесаревого розтину, чи то хорошого східного харакірі.