Звичайно, жодних шпигунів і диверсантів в Україні немає! Про це вам будь-хто скаже, починаючи із шанувальника Балаклави і грецьких амфор В. Путіна до «позеленілого чоловічка» з міста Слов’янська. Натомість є нажахані мешканці Сходу, які ховаються по лісопосадках від бЕндерівців і «Правого сектору». Ось і 13 квітня, в день Вербної неділі, вони там (в лісопосадці) мирно гомоніли, бо ж гріх, свято кругом, навіть бичкам хвости не крутили, раптом — трах-бах!.. Ось запис розмови тваринника Сходу на ймення «Стрілок» зі своїм господарем з Росії:

— Ми навіть не знаємо, кого ми «покришили», але когось серйозного... Мої хлоп’ята відпрацювали на «п’ятірочку» з плюсом. Наша група розстріляла три машини віп-класу, в яких вони їхали. Знищили й охорону, й тих, хто в них був, майже всіх.
 
На що московський шеф із телячим задоволенням відповідає «Стрілку»:
 
— Я можу офіційно дати інформацію, що це глава Антитерористичного центру українського. Аваков сказав, що його поранено. Тож ви в кого треба поцілили! Ви гарно відзначили свято!
Не звертайте увагу на дивну лексику. У тваринників вона завжди така... шифрована.
 
Щоб зрозуміти її, видно, без бухаріних (із сусідньої країни) тут не обійшлося — подумали на Дніпропетровщині. І вирішили доларом перевірити предмет наявності у нас шпигунів і диверсантів. За кожен такий екземпляр — 10 тисяч доларів...
 
А так, звичайно, жодних шпигунів і диверсантів у нас немає. Є тільки розцінки на них (див. табличку).