Помилкова думка

Як помиляються ті, хто думає, що економіка Бананового Маразмадору вже геть гигнула! Адже самих лише нелегальних цехів з розливу сурогату по всій країні десятки тисяч. Крім того, у цій країні розміщені чи не найбільші в Європі центри з відмивання грошей, контрабанди тютюну, медикаментів, телевізорів та багатьох інших товарів, ну а вже потужності холдингів виробляють локшину на вуха, якій міг би позаздрити будь-який світовий диктатор!
Чесне рішення
Учора чиновники Кизяківської облдержадміністрації проходили тестування на детекторі брехні. Після того, як детектор видав інформацію про те, що 99 відсотків чиновників держадміністрації, м’яко кажучи, чесністю не вирізняються, всі визнали, що цей детектор просто бреше. Після чого було прийнято рішення відправити його якнайдалі —   як гуманітарну допомогу голодуючим дітям Гватемали.
Винних відзначено
У Банановому Марамаздорі закінчив роботу черговий з’їзд корупціонерів. Доповідачі усі як один з радістю зазначили, що боротьба з корупцією у країні практично не ведеться, далі популістських лозунгів про необхідність покласти край цьому ганебному явищу, що підриває основи демократії, справа не йде. Насамкінець учасники з’їзу прийняли рішення: всіх, хто так погано бореться з корупцією, нагородити почесними відзнаками з врученням грошових нагород.
Усе буде
У Банановому Маразмадорі середнього класу нема. Тому, аби він скоріше з’явився, президент Бананового Маразмадору готує указ про поголовну амністію.
Учення — світ!
Ви хочете поповнити лави нашої політичної та бізнесової еліти? Тоді мерщій з мішком грошей до Кизяківської академії управлінців! Усього за п’ять років тут вас навчать головного — як у сесійній залі за командою боса правильно натиснути ту чи іншу кнопку для голосування.