За індексом професора Пропаханського-Попкіна, Банановий Маразмадор вийшов на одне з перших місць у світі. Варто зауважити, що цей коефіцієнт враховує практично все: і темпи розкрадання бюджету, і рівень корупції, і кількість злиднів на одного мільйонера, і навіть ступінь сексуальності губернаторських референток.
Дурнів нема
Кожен державний посадовець Бананового Маразмадору незалежно від його рангу має право вимагати від будь-якої фізичної чи юридичної особи, що до нього завернулася, реального наповнення звернення. І рідко хто не розуміє, що в конвертики потрібно класти «зелень».
Герої серед нас
Ледве не загинув геройською смертю під час виконання державних обов’язків олігарх О. Товстобрюшенко. Запихаючись червоною ікрою, він похлинувся, довелося терміново піднімати на ноги бригаду його особистих лікарів. За стійкість і мужність, з якими О. Товстобрюшенко переніс цей інцидент, його було нагороджено орденом.
Казуїстика
Хто скаже, що свободи слова в Банановому Маразмадорі нема, якщо там можна говорити лише те, що вона є?!
Факт
У Банановому Маразмадорі завершено обмін паспортів старого зразка на нові. Тепер тут починається підготовка до обліку цих нових, але вже досить застарілих паспортів на ще новіші.