У Банановому Маразмадорі знову підвищили мінімальні зарплати. Тепер щомісячний мінімальний дохід кожного олігарха становитиме не менш як 200 тисяч доларів.
Дикий азарт
Шакали Бананового Маразмадору так захопилися передвиборною гонкою, що навіть перестали вдавати із себе беззахисних, ніжних ягняток.
Завдали клопоту
Банановий Маразмадор зібрався йти до Європи. Почувши цю новину, Європа не на жарт занепокоїлася — куди ж їй тікати від Бананового Маразмадору?
Маразм
Ті, хто зруйнував економіку, пограбував народ, задушив свободу слова та розвів бардак, неабияк стурбовані: якийсь там журналіст спотворює імідж їхньої чудової демократичної держави.
Сміх та й годі
У Кизяківській губернії немає жодної кімнати сміху. Та й навіщо вона там, якщо в місцевій держадміністрації що не кабінет, то кімната сміху.
Фантомні мафіозі
Серед мафіозі Бананового Маразмадору страшенний переполох. Оскільки нещодавно було заявлено, що мафії у Банановому Маразмадорі немає, отже, міркують мафіозі, їх самих у природі також не існує! Але якщо їх не існує, то як у такому разі вони паразитуватимуть, запливатимуть жиром, отримуватимуть ордени та податкові пільги і взагалі — керуватимуть країною?
Попередження
Не живи — помреш!
Справжнє свято
День Конституції у Банановому Маразмадорі оголошено неробочим днем. Щоб позбавити держчиновників можливості хоча б цього дня плювати на права громадян.