Париж

Президент Франції Жак Ширак по закінченні переговорів з прем’єр-міністром Великої Британії Тоні Блером заявив на прес-конференції, що попри розбіжності стосовно іракської проблеми, які залишилися, обидві сторони дійшли спільної думки про необхідність роззброєння Іраку.
Тель-Авів
Підірвано будинок палестинського бойовика
Солдати ізраїльської армії за підтримки танків і гелікоптерів увійшли в табір біженців Аль-Магазі в секторі Газа і підірвали будинок, який належить палестинському бойовикові. Озброєні палестинці чинили опір у перші хвилини вторгнення ізраїльтян до табору, однак його було швидко придушено.
Богота
Бій за урожай
Майже 30 осіб убито під час бою за врожай коки між ультраправими та марксистськими бойовиками в джунглях південного регіону Колумбії. На півдні країни безліч плантацій коки, з якої виготовляють кокаїн — основне джерело фінансування колумбійських збройних угруповань.
Кандагар
Сутички тривають
На півдні Афганістану, в передмісті Кандагара, внаслідок сутички солдатів урядових військ з бойовиками руху «Талібан» вбито трьох солдатів та п’ятеро бойовиків.
Пхеньян
США можуть воювати на два фронти
Уряд КНДР знову заявив, що Сполучені Штати провадять стосовно Північної Кореї «політику зла, спрямовану проти миру та возз’єднання».