Першого дня весни буде свято на журналістській вулиці. Національний палац «Україна» прийматиме журналістську братію і гостей з нагоди нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу засобів масової інформації «Золоте перо». Його третій рік поспіль проводять Центр соціально-політичних технологій (ЦСПТ) і Національна спілка журналістів України.
— Мета конкурсу — визначити найкращі газетні рубрики і програми ТБ і радіо, що активно впливають на суспільно-політичне, економічне і культурне життя країни, — розповідає президент ЦСПТ Лариса Медіна. —Друге важливе завдання — інформаційна та інтелектуальна підтримка демократичних процесів.
Для представників четвертої влади немає престижнішої, ніж «Золоте перо», нагороди. Хоча б тому, що творчі роботи журналістів оцінювали протягом року не журі, а незалежні експерти. І вони врахували думку читачів, телеглядачів, радіослухачів, опитаних у всіх регіонах країни.
ЦСПТ — громадська організація, тому конкурс проводиться лише завдяки спонсорам, а також інформаційній підтримці низки ЗМІ, серед яких і парламентська газета «Голос України».