У рамках заходів, присвячених десятим роковинам діяльності в Україні, Британська рада оголошує відкритий конкурс на найкращу публікацію, радіопередачу і телевізійний сюжет, які висвітлюють динамічність та інноваційність сучасної Британії — «Британія креативна».

До конкурсу приймаються роботи різних жанрів: нарис, авторська програма, інтерв’ю, репортаж, аналітична стаття, які висвітлюють динамічність британської культури та інноваційність британської науки й освіти. Обов’язковою умовою для участі матеріалу в конкурсі є висвітлення діяльності Британської ради в Україні в згаданих сферах.

Учасниками конкурсу можуть бути українські та іноземні засоби масової інформації, які опублікували і випустили в ефір матеріали про творчі здобутки сучасної Британії. Матеріали, представлені на конкурс, мають бути опубліковані в друкованих чи Інтернет-виданнях, або ж пройти в теле- чи радіосфері у період з 15 січня до 15 травня 2003 року.

Для переможців конкурсу встановлюються різноманітні призи, головним із яких стане професійна поїздка до Сполученого Королівства, під час якої журналіст зможе відвідати провідні мас-медіа, поспілкуватися з колегами, відчути ритм творчого життя Британії.

Додаткову інформацію і бланк можна знайти у віртуальному PR-офісі Британської ради в Україні: www. brіtіshcouncіl. org. ua/pr/u.

З приводу участі в конкурсі звертайтеся до Василя Губарця, координатора служби зв’язків з громадськістю:

Тел. (044) 490-56-00.

Факс (044) 490-56-05.

Ел. пошта vasyl. hubarets@brіtіshcouncіl. org. ua.

Бажаємо успіху.