Ця фотокартка зроблена п’ять років тому — у рік півстолітнього ювілею весілля наших батьків — Івана та Уляни СЕРГІЄНКО. Одружилися вони у 1947 році і вже 55 років живуть разом. Виростили двох дочок, мають чотирьох онуків і чотирьох правнуків. Вони уже немолоді, але такі само веселі й життєрадісні, гостинні й шановані в селі люди.
Батько Іван Григорович (1922 року народження) — учасник Великої Вітчизняної війни, інвалід І групи, за бойові заслуги нагороджений орденом Червоної Зірки, медалями «За бойові заслуги» і «За відвагу» та ще багатьма відзнаками. У мирний час багато років працював у колгоспі пасічником. Мама — Уляна Іванівна — на п’ять років старша від батька. Крім колгоспної праці, вона ще чудово шила і мала своїх учениць (на жаль, тепер «вже руки не беруть голку»).
Дуже сподіваємося, що фотографія наших батьків потрапить на сторінку «Сім’я». Це буде велика радість для них, адже батьки дуже люблять читати «Голос України». Щиро вітаємо всіх журналістів з Новим роком! Добра і щастя вам і вашим сім’ям.
З повагою,Валентина ГРИЩЕНКО (дочка).
Головеньки 
Борзнянського району 
Чернігівської області.