Визначено і лауреата редакційного конкурсу «Голос родини — в «Голосі України»
Рік тривала підготовка до цього концерту. Рік хвилювалися і напружено чекали його багато десятків співочих родин з усієї України. Та честь взяти участь у заключному концерті ІV Міжнародного фестивалю «Мелодія двох сердець», який відбувся минулої суботи, 25 січня, у столиці, в Національному палаці «Україна», випала лише кращим з кращим. 
А серед них — кияни Алла та Борис Примакови зі своїми чотирма дітками, народна артистка України Віра Андрієнко з донькою Вікторією із Луганська, два Олеги і Олександр Карауш — батько, син та онук з Кіровограда, родина грузинів Доборджгінідзе — батько, син і дядько, які працюють і мешкають у Києві та інші. Гучні й тривалі оплески переповненої зали глядачів були найвищою оцінкою їхніх виступів.
Схвально було зустрінуте повідомлення редакційного журі про визнання лауреатами редакційного конкурсу «Голос родини — в «Голосі Україні», який було проведено в рамках фестивалю, — Алли Опейди та її доньки Наталочки із Луцька (вони на знімку на 1-й стор.). Пісня «А ми з тобою такі щасливі», виконана їхніми гарними голосами, подарувала глядачам щасливі хвилини піднесеного настрою і впевненості в житті. Переконаний: грошова премія і букет квітів від редакції надасть їм наснаги й бажання перемагати в наступних конкурсах цього й інших фестивалів та концертів. А інші співочі родини хай позаздрять їм і спробують стати нашими лауреатами.
Окрім українських співочих родин, у заключному, п’ятигодинному, концерті ІV фестивалю «Мелодія двох сердець» узяло участь багато співочих родин відомих наших діячів мистецтв, а також з Росії, Білорусі. Чимало щирих слів подяки лунало на адресу організаторів фестивалю Світлани та Віталія Білоножків. А редакція «Голосу України», окрім щирих і теплих слів подяки, ще й нагородила їх пам’ятною медаллю й вручила квіти.
Невдовзі подружжя Білоножків і їхня творча група — сини Георгій та Євгеній, режисер-постановник Володимир Балкашинов і директор з реклами Гурген Григорян —розпочнуть підготовку до V, вже першого ювілейного, фестивалю «Мелодія двох сердець», подібного якому, за одностайною думкою багатьох працівників культури та мистецтв, немає в Європі та, мабуть, і в усьому світі.
Отже, фестиваль й надалі житиме і, звісно, за підтримки щедрих спонсорів.