Ці поради було складено на підставі думок американських психологів, які спеціалізуються на врегулюванні сімейних конфліктів у США. Отож, дорогі чоловіки, якщо, наче справжній Дон Жуан, ви хочете полонити серце вашої обраниці, вам доведеться навчитися:
1. Слухати. Найбільший комплімент, який чоловік може зробити жінці — проявити інтерес до її життя. І щоб зрозуміти, яких саме компліментів потребує конкретна жінка, досить її вислухати. Тому запитайте про її успіхи на роботі, заняття спортом, кулінарні пристрасті тощо. Маючи цю інформацію, зробити вдалий комплімент — простіше простого.
2. Підтримувати. Продемонструйте, що ви готові надати будь-яку можливу підтримку в будь-якій ситуації, радить журнал «Match». Хоча б так: «Я розумію, як тобі важко, люба, як багато ти робиш. Чим я можу тобі допомогти?».
3. Милуватися. Кажете їй, що вона прекрасна, що ви в захваті від її смаку, вміння готувати, почуття гумору, нової сукні тощо. Для жінки таке захоплення — найперший доказ правильності її вибору.
4. Бути уважним. Жінки вважають, що чоловіки ні на що не звертають уваги. Тому будьте спостережливі. Похваліть нові туфлі, зачіску і приготовлену страву. Ці речі цінні для жінки не тому, що вона витратила на них гроші і час, а тому, що вона розраховує справити з допомогою них враження на вас. Якщо чоловік не реагує на такі маневри, він ризикує набути іміджу байдужого йолопа.
5. Учитися. Дайте жінці навчити вас чогось. Скажіть їй, що деякі її риси, знання та вміння здатні збагатити ваше життя. Порадтеся, яку книгу прочитати, яку краватку вибрати. Дайте вашій обраниці зрозуміти, що ви цінуєте її інтелект та смаки.
6. Рости. Якщо ви серйозно ставитеся до дами і хочете бути поруч з нею, ви неодмінно мусите вдосконалюватися. Інакше вас не врятують жодні поради. Жінки змінюються, їхні вимоги зростають. Вам доведеться відповідати їм. Для початку включіть уяву і намагайтеся не повторювати компліментів, які казали рік тому.
Малюнки Євгенії ВАСИЛЬЧЕНКО.