Я маю дві причини написати до редакції. По-перше, хочу подякувати журналістам «Сім’ї» за цікаві матеріали, життєві репортажі та корисні поради. Читачі будь-якого віку дізнаються багато нового та цікавого. А друга причина — лист Сергія з Гайворона «Симпатична і розумна — також рідкість». Хоча я сказала б трохи інакше: «Симпатична і розумна — це не модно».
Раніше нас навчали у школі, що бути розумним — престижно. Тепер я переконуюсь у протилежному. Жіночий розум геть нікому не потрібен. Хлопці віддають перевагу дурненьким дівчатам, адже перед розумними вони відчувають свою неповноцінність.
Можу сміливо заявити: я розумна і симпатична. Завжди хотіла вчитися, пізнавати щось нове для себе. Звичайно, з хлопцями проводила менше часу, ніж мої подруги. І я не ставлю за мету знайти розумного й багатого красеня. Просто потрібна людина, яка розуміла б мене, була другом та опорою в житті. Мрію про море квітів, солодкі поцілунки, про кохання! Але чомусь у хлопців інші цінності: алкоголь, тютюн, наркотики. Певне, їм не до романтики.
Можливо, я в чомусь не права. Але це моя думка, що день у день підтверджується. Мені дуже прикро...
Люда М.
Градизьк
Глобинського району
Полтавської області.