Давно зібрано овочі на городі, і тільки білі головки капусти ще набирають сік і радують господарів урожаєм. Добрий буде засіл! І смачно, і корисно. Адже капуста містить усі вітаміни, велику кількість клітковини, фітонциди, ферменти, органічні кислоти, солі калію, магнію, заліза, марганцю, фосфору, йод, мідь. А червонокачанна капуста в чотири рази переважає білокачанну за вмістом у ній вітамінів С і А. Але в білокачанної ніжніша клітковина, що робить її незамінною при захворюваннях органів травлення. Капуста необхідна при авітамінозах, хворобах печінки, водянці, подагрі.
Сім'я
64
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Верховна Рада України прийняла Закон щодо поширення сортів бавовнику в Україні
-
2Дмитро Соломчук: Вирощування українськими аграріями бавовнику сприятиме виробництву власного пороху
-
3У Комітеті соціальної політики обговорили актуальні питання соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
-
4Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук та Віцеспікерка Олена Кондратюк провели зустріч із новообраною Міністеркою закордонних справ Латвійської Республіки Байбою Браже
-
5Верховна Рада України прийняла Закон щодо врегулювання питання обчислення страхового стажу та пенсійного забезпечення