Базар «Березняки». Поряд проходить фестиваль перукарського мистецтва. Його організатори обіцяли культурно-мистецьке супершоу. Та обіцянка й тут стала цяцянкою. Прогресивні й вечірні чоловічі та жіночі зачіски, конкурси візажу та нейл-дизайну суперними вважати, як на мене, важко. Такі можна було побачити в західних журналах кілька років тому.
Та все-таки 60 майстрів-перукарів Києва та два десятки непрофесійних моделей зібралися, аби продемонструвати, хто на що здатен. Під намети бульбашкової кампанії зійшлося чимало хлопців та дівчат з різнобарвним волоссям, щоб довідатись про новинки перукарського мистецтва. Але, як на мене, їх просто не було.
У прогресивних зачісках нічого, крім регресу, не помітила. Мистецтва від них годі й чекати, шоу — можливо. Вечірні зачіски також нічим видатним не здивували. Всі схожі між собою, наче їх робили не кілька різних майстрів, а один.
Від таких заходів очікуєш справді мистецтва, високого рівня майстерності перукарів, їх неординарної фантазії. Тому хотілося б не просто очікувати їх, а й отримувати.