Ваші чудові друзі — порядні... гості! Вони попередили вас про свій візит аж за годину до нього. Ваш погляд пробігає по квартирі, і вас охоплює паніка: навколо страшенний розгардіяш. Що робити, як хутко прибрати до приходу гостей?

Кімнати. Зберіть у кошик усі розкидані книжки, косметику та іншу дрібноту. (По місцях порозкладаєте потім, коли матимете вільну хвилинку). Пройдіться пилососом по килимах і відкритих поверхнях, не вдаючись у «підшафні» подробиці. Поправте диванні подушки, покривала й серветки. Бризніть на вікна й люстра спреєм для миття вікон, протріть сухою ганчіркою.
Кухня. Закрийте стік у мийці й замочіть посуд у гарячій воді, додавши рідину для миття посуду. Тим часом протріть плиту, поверхню столів і дверцята шафок. Поховайте до шафок усі зайві каструлі та сковорідки. Залишилося нашвидкоруч помити посуд і протерти підлогу — кухня сяє.
Ванна кімната. Пустіть із душу найгарячішу воду, зачиніть двері, щоб кімната наповнилася парою. За кілька хвилин вимкніть воду і пройдіться губкою по всіх поверхнях. Під впливом пари бруд видалити легше. Запорошені пляшечки і тюбики поховайте до шафок (на них колись матимете час). Оберіть два-три флакони в одній кольоровій гамі і зробіть композицію.
А найкраще — не перетворювати власне помешкання на барліг. Тоді навіть непорядні гості не викликатимуть у вас стресового стану!