До працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України
Від імені Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості.
Ваше свято — це визнання величезного значення вашої праці для держави, справедлива оцінка того внеску, який ви робите в розвиток вітчизняної економіки, її функціонування.
Сьогодні неможливо уявити будь-яку галузь людського життя, що не залежала б від вашої праці. Газо- та нафтопровідну мережі можна порівняти з кровоносними судинами, які забезпечують злагоджену роботу всього господарського організму держави. Від роботи їх працівників, геологів, нафтопереробників, усіх зайнятих у галузі великою мірою залежать добробут та спокій громадян України.
Ми, члени парламентського Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, усвідомлюємо величезну відповідальність, яку покладено на нас у розв’язанні проблем нафтогазового комплексу України. Ми готові до виважених та невідкладних рішень. Сподіваємося, що з вашого боку зустрінемо розуміння.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, роботи, котра приносила б моральне й матеріальне задоволення.
Андрій КЛЮЄВ,голова Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.