У Слов’янську урочисто відкрили відремонтоване відділення поштового зв’язку № 22. Загалом на реконструкцію поштової інфраструктури міста було виділено 3,5 мільйона гривень. За рахунок цих коштів оновили операційну залу, встановили нові меблі і оснастили шість автоматизованих комплексних операційних вікон. Ще в одному віконечку тепер можна придбати філателістичну продукцію. Колектив відділення обслуговує близько 18 тисяч мешканців міста, зокрема 4200 пенсіонерів.
Червону стрічку на вході перерізали почесні гості: виконувач обов’язків генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук та заступник слов’янського міського голови Андрій Бєлозьоров (на знімку справа наліво). На згадку про подію перед будинком пошти гості висадили кущі горобини. «Відкриття відділення — гарний подарунок для мешканців і гостей міста. Відтепер вони зможуть відвідувати центр, який відповідає всім сучасним вимогам та стандартам обслуговування», — упевнений в. о. директора Донецької філії Микола Дрьомов.
Крім того, за рахунок виділених коштів вставлено нові вікна у кількох поштових відділеннях міста, а також відремонтовано приміщення у мікрорайоні Артема. У планах — ремонт відділення у постраждалій від артилерійських обстрілів Миколаївці.
Донецька область.

 


Фото надано прес-службою Слов’янської міськради.