В Національному центрі ділового й культурного співробітництва (більше відомому як Український дім) відбулося справжнє свято для дітвори «Діти за мир». Понад 700 дітей, які прийшли сюди разом із батьками, не тільки незабутньо провели час, а й мали змогу спробувати себе в різних професіях, розкрити свій творчий потенціал і завести цікаві знайомства.

Гостей зустрічала фотовиставка дитячих робіт з їхніми історіями про майбутню професію. Дівчатка, наприклад, мріють стати співачками, дизайнерами й лікарями. А хлопчики бачать себе бізнесменами, юристами, ІT-фахівцями, а також авіаконструкторами й космонавтами.
А далі на всіх чекав справжній марафон з виступів відомих артистів і початківців, зовсім юних вокалістів, танцюристів і цілих творчих колективів. Водночас маленькі гості свята весело і з користю розважалися. До їхньої уваги були: дивовижне наукове шоу з хімічними дослідами від професора Колбочки, спортивні й танцювальні майстер-класи, ляльковий спектакль, дитячий показ мод. А ще малята плели браслети й освоювали техніку малювання картин на воді — ебру. А в справжньому місті професій вони спробували себе в ролі лікарів, суддів, фермерів, модельєрів...
На завершення програми всі разом прикрашали і їли оригінальний торт.

 

 


Фото надані організаторами.