На столичному стадіоні «Олімпійський» відкрилася виставка на підтримку вітчизняного виробника під девізом «Найкраща країна — наша Україна» (на знімку). 

Торговельні майданчики організатори спеціально позонували: одяг, взуття, трикотаж, косметика, дитячі товари тощо. На зеленому ярмарку — все необхідне для садівництва та квітникарства: розсада, саджанці. На ярмарку також можна ознайомитися з пропозиціями щодо літнього відпочинку. 
Проте значну частину відкритого простору стадіону зайняли ятки майстрів. Зокрема, можна придбати ексклюзивні вишиванки виключно ручної роботи, що приїхали в столицю зі Львова. Керамісти тим часом пропонують разом поліпити в суботу та неділю, а заодно й дізнатися про значення орнаменту на виробах. А ще 
на ярмарку можна буде погончарити, дізнатися, як виготовляти квіти, віночки чи освоїти техніку батіка. Майстри з декупажу також обіцяють цікаві майстер-класи. 
Одне слово, в павільйоні «Краще від майстра» засумувати не доведеться. Окрему програму підготували і для юних відвідувачів. Їм відвели суботу. У програмі співи, майстер-класи і конкурс дитячого малюнка. А щоб остаточно духовно збагатитися, працюватиме книжковий павільйон. Друковану продукцію можна придбати у МЕДВІНі. Виставка триватиме до 7 червня.

Вл. інф.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.