«Порада порадам»

 

Конкурс серед відвідувачів сайту та читачів газети, які надішлють різноманітні поради на адресу редакції (вул. П. Нестерова, м. Київ, 03047, let@golos.com.ua).

Для участі в конкурсі необхідно разом з матеріалом (листом) надати контактні телефони та адресу (email). Автори порад (3 поради серед опублікованих в газеті, які наберуть найбільше відгуків читачів, та 3 поради серед розміщених на сайті, які наберуть найбільшу кількість переглядів на сайті golos.com.ua) отримають цінні подарунки. Конкурс починається з 04 листопада 2015 року. Прийом порад на конкурс закінчується 31 грудня 2015 року. Голосування за переможців закінчується 20 січня 2016 року.

Подарунки поверненню чи обміну не підлягають. Виплата грошового еквіваленту щодо подарунків не допускається.

Учасника акції та/або конкурсу, якого буде визначено  переможцем, буде повідомлено про це протягом 5 днів з дня визначення його переможцем шляхом публікації на сторінках газети «Голос України» та на сайті газети golos.com.ua.

Подарунки буде надіслано поштою (за вказаною учасником адресою) або вручені представником редакції.

У разі відмови переможця конкурсу від подарунка або його неотримання протягом часу зберігання на пошті цей подарунок вручається наступному за рейтингом учаснику.

Учасник гарантує, що він є автором фото, відео чи тексту, авторські права на твір, в тому числі право першого авторства належить йому, а також те, що даний твір не є відтворенням матеріалів (їх фрагментів) інших авторів, засобів масової інформації та Інтернету. У разі  претензій третіх осіб щодо авторства на опубліковані чи розміщені на сайті фото, відео чи текст вся відповідальність покладається на учасника, який їх надав.

Редакція не несе відповідальності за подальше використання подарунка після його отримання. З моменту отримання подарунка переможець несе ризик наслідків його використання, його випадкової загибелі, втрати або псування.

Беручи участь в акції та\або конкурсі, учасник погоджується з тим, що інформація, у тому числі персональні дані, надана ним добровільно, та надає згоду на використання, зберігання та обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист  персональних даних», на їх передачу третім особам, методами, що не суперечать законодавству України, а також на безоплатне  використання його імені, прізвища, зображення (фотографії), інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені та зображення (фотографії) у газеті та сайті газети, а також з тим, що таке використання не компенсується (не оплачується).

Редакція зберігає за собою право змінювати механізм визначення переможців, а також має право змінити дату або час проведення акцій та/або конкурсів та визначення переможців. Інформацію про зміни можна буде дізнатися на сайті газети golos.com.ua та в друкованому варіанті газети.