Директора Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» взяли на хабарі. Про це громадськість довідалася з допису головного військового прокурора Анатолія Матіоса на особистій сторінці у Facebook.

Слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону України спільно зі співробітниками ВБКОЗ СБ України у Івано-Франківській області задокументували факт одержання згаданим посадовцем неправомірної вигоди (7500 гривень і 300 доларів) від двох студентів за допуск до складання зимової сесії.
«Сумно і дуже прикро від усвідомлення жахливості «комерційних підходів» таких учителів до навчального процесу підготовки юристів», — пише Матіос. 
У свою чергу адміністрація одеської академії  на офіційному сайті вишу повідомила, що затриманий з жовтня не працює у цьому виші. Точніше, «не має жодного стосунку до наших навчальних закладів. Він написав заяву про звільнення ще 19 жовтня і був звільнений згідно з наказом ректора». У повідомленні також ідеться, що на сьогодні обов’язки директора Прикарпатського юридичного інституту НУ «ОЮА» виконує Король Володимир Володимирович.

Івано-Франківська область.

 

 

Анатолій Матіос.