На сторінках газети хочу висловити подяку головному лікареві Менської центральної лікарні, депутату обласної ради Петру Хомрачу.


Нещодавно я дуже захворів, до того ж не мав змоги поїхати до лікарні. Саме Петро Петрович попри заметіль завітав до мене разом з головним лікарем Березнянської лікарні. Вони привезли потрібні ліки та наполягали на госпіталізації в обласну лікарню. Навіть запропонували особисто відвезти. Та я відмовився, бо лікувався у багатьох медичних закладах, та в жодному не було такого чуйного і людяного ставлення до пацієнтів, як у Менській центральній лікарні.


Там я досить довго лежав у хірургічному відділенні, головним спеціалістом якого є Федір Надточій. Він дуже уважно ставиться до хворих, з ним досить лише поговорити — і стає легше.


Теплі слова можна сказати і про молодший медичний персонал — чуйний та приємний. Медсестри завжди уважні, у гарному настрої. Дивишся на них — і самопочуття поліпшується.


У палатах та коридорах лікарні чисто та світло, а на підлозі у великих горщиках стоять чудові квіти. Годують у лікарні добре, навіть пропонують добавку. І все це заслуга Петра Хомрача, який, як кажуть, лікар від Бога.
Шановний Петре Петровичу, бажаю вам терпіння, натхнення та подальших професійних успіхів.


Іван БУРИЙ, інвалід І групи, учасник Великої Вітчизняної війни.

Гусавка 
Менського району 
Чернігівської області.